Virtus Pro bolji od Secreta; Team Liqid ubedljiv protiv PSG.LGD-a

Virtus Pro bolji od Secreta; Team Liqid ubedljiv protiv PSG.LGD-a

Sinoć se završila grupna faza Majora u Moskvi, a već danas u upper bracketu, gledali smo okršaj dve najbolje ekipe. Pored ovog meča, imali smo još jednu pravu poslasticu u kojoj je Team Liquid bio bolji od najbolje kineske ekipe PSG.LGD.

Za sve fanove Dote, iako je ponedeljak, ovaj dan nije mogao da započne bolje. Od ranog jutra, dobili smo duel dve prvoplasirane ekipe DPC Rang liste. Iako je Secret do sada imao uspešniju godinu, u ovom susretu, Virtus Pro je izašao kao pobednik, rezultatom 2-1. Prva dva meča u ovom duelu trajala su skoro sat vremena, pa smo bili spremni za odlučujući dvoboj. Ipak, Secret u ovoj partiji nije izgledao kao prepoznatljiva ekipa. Medvedi iz Rusije su ih apsolutno demolirali, dok su ovi meč završili samo sa jednim killom. No[o]neov Necrophos je bio nemilosrdan, pa je svojoj ekipi obezbedio plasman u Top6, dok će Secret ponovo morati da se vrati kroz lower bracket. Moguć okršaj Secreta sa OGem ili EGem.

Nakon toga gledali smo osveženi Liquid koji je bez previše problema uspeo da savlada prošlogodipnjeg finalistu TI-a PSG.LGD. Prvi meč je posebno bio prelak za Liquid, iako je trajao 47 minuta, ni u jednom trenutko LGD nije uspeo da ozbiljnije da zapreti. Novo pojačanje Liquida je do sada u većini mečeva igrao Windrager, što se još jednom ispostavilo kao dobar potez. U drugom meču Liquid je opet stvroio ranu prednost, koju je čuvao skorom tokom celog meča. Osim na trenutak oko 35og minuta, LGD nije uspeovao puno da zapreti. Ipak, w33 na Meepu je imao odličnu partiju i uz Miracle je predvodio svoju ekipi. Oni su ovom pobedom zakazali duel sa Virtusom, koji će se odigrati za 3 dana.

 

Related Articles