Ninja propustio i poslednju šansu za Fortnite World Cup

Ninja propustio i poslednju šansu za Fortnite World Cup

Vreme i mesto za najveći gaming turnir ikada je zakazano, međutim najprepoznatljiviji strimer i gejmer svih vremena neće biti na njemu, barem ne kao zvanični takmičar. Naravno reč je o dugo najavljivanom Fortnite World Cup-u na koji čuveni igrač Fortnite-a Tyler “Ninja” Blevins nije uspeo da se kvalifikuje ni pored dve pružene prilike.

Ninja je pre dve nedelje zvanično eliminisan sa spiska solo takmičara na ovom tuniru kada je ispao u poslednjem kvalifikacionom dogadjaju koji je organizovan za učešće na Fortnite World Cup-u. Međutim, ubrzo nakon toga otvorila mu se i zvanično poslednja prilika da ipak zaigra na najprestižnijem Fortnite turniru. Naime, organizovan je online kvalifikacioni turnir u duos kategoriji za koji se Ninja naravno prijavio sa svojim partnerom Malachi “Reverse2k” Greine-om. Uprkos tome što je Ninja na svom Twitter profilu objavio kako se razboleo neposredno pred kvalifikacije i kako se ne oseća sposobnim za igru, on i njegov partner uspeli su bez većih problema da prodju preliminarne krugove ovih kvalifikacija. Ninji je ovo dalo vetar u leđa, pa je na razočarenje svih njegovih gledaoca odlučio da završni krug kvalifikacija odigra bez upaljenog strima kako svojim potencijalnim protivnicima na World Cup-u ne bi otkrivao njegov stil igre. Međutim, i pored ogromnog truda i entuzijazma koji je Ninja pokazao, nakon 3 sata igre on i njegov partner Reverse2k su skupili samo 65 poena poena od potrebnih 99 za plasman na ovo prestižno takmičenje.

 

Fortnite World Cup se ove godine održava u New York-u u period od 26. do 28. jula na izvanrednom Arthur Ashe stadionu, sa neverovatnim nagradnim fondom koji iznosi čak 30 miliona dolara. Uprkos tome što se vaš omiljeni igrač Fortnite-a nije plasirao na ovo takmičenje, ubeđeni smo da će vam bez obzira na to i te kako držati pažnju.

 

Related Articles