Keeper of the Light nerfovan u novom Underlords peču

Keeper of the Light nerfovan u novom Underlords peču

Juče smo se dotakli ove priče, pošto je Valve dan još ranije najavio ovaj peč, koji ipak bio odložen zbog Keeperovog konja. Dok smo čekali na ovaj peč, sa nama su podelili ipak par noviteta, a to su bafovi koje je dobila Dragon Alijansa. To promene možete naći na ovom linku. S obzirom da su se developeri odlučili da slušaju svoje igrače kada je u pitanju feedback, ovaj peč se posvetio balansiranju.

Keeper of the Light je jednostavno radio previše štete ukoliko ga ne obrišete u prvih par sekuni borbe. Jedini counter tome bila bi Scaled alijansa, koja se nije birala baš tako često. Zato je u sinoćnem peču njemu povećana mana potrebna za Illuminate, a takođe su mu smanjeni i helti. Ovo je popriličan nerf za njega, ali to ga opet neće eliminisati iz aktivne mete, već će ga staviti na pravo mesto.

Scrappy Alijansa će vam sada dati 8armora i 9hp regena. Ukoliko je vaša početna vojska manja, taj efekat je dupliran.

Knight Alijansa će od sada smanjivati 15%/25%/35% primljene štete i još dodatnih 20%/25%/30%, kada su jedinica nalazi pored jednog Viteza.

Chaos Knight će od danas udarati malo jače. Boots kao item je do sada bio potpuno beskoristan, pa je na njegovo mesto stigao Tranquill Boots – uz 100% movement speeda sada dodaje i 16 HP regena.

Dobili smo novi item – Pipe of Insight, koji će imati sličnu funkciju kao i u Doti. Heroj koji nosi item dobiće +50% Magic Resistance-a, a kada prvi protivnčki heroj skupi maksimum mane, dodaće štit koji dodatno blokira svima u radijusu od jedne kocke.

Malo po malo optimizuju Android verziju, ali to još uvek nije dovoljno da bi bez problema mogli da je igramo na prosečnim uređajima. To je jedna stvar koju je Drodo bolje uradio, pošto njihova mobilna verzija znatno bolje radi. Doduše, oni još uvek nemaju PC verziju. Punu listu promena možete naći na ovom linku.

 

Related Articles