Team Liquid udružio snage sa Marvelom

Team Liquid udružio snage sa Marvelom

Juče smo najavili da će Team Liquid danas predstaviti nešto novo. Mnogi su se plašili da će najuspešnija severnoamerička gejming organizacija promeniti svoj brend. Ipak, oni su upravo predstavili svog novog partnera i sponzora, najveću američku filmsku franšizu, Marvel!

Od danas na dresu Team Liquida, pored loga organizacije, naći će se i logo Marvela. Izrađeni su potpuno novi dresovi, nalik uniformama koje su super heroji nosili u najnovijim filmovima. Veliki korak napred je napravljen kada su u pitanju dresovi, pošto je ova organizacije upravo pronašla savršen način da poveća prodaju svojih dresova, koji pritom izgledaju besprekorno.

Prema nadležnima iz američke organizacije, na sajtu je izašla prva od mnogih isplaniranih ideja, a da ćemo u skorijoj budućnosti videti novu ekskluzivno odeću, koju se kokreirale dve kompanije.

Za Marvel ovo je prvo partnerstvo ovakvog tipa, koja nam samo još jednom dokazuje dokle je dogurao svet esporta, koja iz dana u dan raste. League of Legends igrači Liquida su danas u svom prvom meču na Rift Rivals turniru imali prilike da predstave nove dresove.

 

Related Articles