Stigao novi veliki peč za Dota Underlords – Promene za Shamane i Warlocke

Stigao novi veliki peč za Dota Underlords – Promene za Shamane i Warlocke

Nakon par dana pauze, najnoviji Valveov naslov, izbacio je poptuno novi apdejt za Dota Underlords. Ovoga puta nismo dobili samo manje promene, već su nas sačekale dve poptuno izmenjenje Alijanse, kao i ekonomska promena uz vezane pobede/poraze.

Da krenemo od Generalnih dadataka. Dodati su Scoreboard, kao i Leaderboard za sve igrače. Uz to, kao i svaki put do sada, stigle su i neke osnovne promene vezane za poboljšanje grafike.

Što se tiče mobilne verzije, od sada ćete moći da vidite koliko vaš telefon ima baterije kroz igru. Takođe možete da korstite Tap opciju za prebacivanje figura, a na morate da ih vučete, kao što je do sada bilo. I naravno, stigla su dodatna poboljšanja performansi, što je sonovni problem trenutne mobilne verzije.

Od sada maksimalan bonus za veznae poraze biće 2 golda, dok ste do danas mogli da dobijate i +3 za 7 i više vezanih poraza. Što se tiče pobedničkih serija, možete dobiti više para, ali vaša serija se resetuje nakon osam vezanih pobeda, pa je to nekakav način za balans. U principu, cilj ovih promena je da više nagrađuju igrače koji stvarno vode.

Dobili smo dva nova itema: Force Staff i Scythe of Vyse. Force staf je tier 3 support item, pomoću kojeg ćete moći da odgurnete protivničke heroje, dok će Scyte pretvoriti figuricu koja vas udara u prase na 4 sekunde. Par itema dobilo je manje promene, koje možete pronaći na ovom linku.

Efekti vaših itema od sada rade i na Meduzin Split Shot. Disruptor je od sada i Warlock, dok njegova magija moći da natera prtovnike i da missuju pored silence.

Shaman Alijansa od sada traži da imate 3 shamana, umesto dva. Takođe njen efekat se pormenio, pa će od sada smanjivati manu svim silenceovanim, stanovanim i hexovanim jedinicama. Warlock alijansa od sada ima šansu da hiluje random jedinice umesto da daje lifesteal. Sve ostale promene možete pronaći na ovom linku.

Related Articles