Echo Fox savladao Cloud9 u najdužoj partiji tekuće LCS sezone

Echo Fox savladao Cloud9 u najdužoj partiji tekuće LCS sezone

U borbi koja je trajala 52 minuta, Echo Fox je trijumfovao protiv ekipe Cloud9 u šestoj nedelji letnjeg dela LCS lige. Početak partije je izgledao loše za Echo Fox, obzirom da je Cloud9 pritiskao u velikoj meri, zabeleživši nekoliko dosta pre dvadesetog minuta.

Iako su bili u zaostatku u kilovima, uspeli su da se drže izjednačeni u goldu zahvaljujući odličnom farmu i kontroli zmajeva. Njihovo razumevanje osnovnih koncepata League of Legendsa održalo ih je u životu. Relativno mlad sastav ekipe cloud9 poklekao je, uprkos prednosti kju su stekli. Top lejner Kolin ’’Kumo’’ Žao i džangler Robert ’’Blaber’’ huang su napavili nekoliko dobrih plejeva na početku , ali nisu uspeli da nastave istim tempom u mid i lejt gejmu.

Vremenom su Gangplank i Corki na strani Echo Foxa uspeli dovoljno da skejluju. Pored toga, Nikolas ’’Hakuho’’ Surdžent je uspeo da negira dosta štet sa Yuumi i dva Ocean zmaja koji je Echo Fox obezbedio. Ovo je bilo dovoljno da se ekipapotpuno vrati u igru.

Uz ovu pobedu, Echo Fox trenutno ima rezultat 3 – 8,te ih i dalje čeka dosta posla ukoliko planiraju da se domognu plej-ofa. Sa druge strane, ovaj poraz je vrlo alarmanta za Cloud9. Obzirom da je dosta timova u trci za prvu poziciju, C9 ne bi smeo da gubi partije protiv lakših protivnika.

Related Articles