Nova meta na bot lejnu?

Nova meta na bot lejnu?

Iako smo ove sezone već imali jedan veoma čudan duo na bot lejnu u vidu Tarica i Sone, samo nekoliko nedelja kasnije iz LCS lige nam stiže novi pomalo čudnjikav duo bot. Naime, ekipa FlyQuest sinoć je na bot lejnu pikovala Sonu kao ADC-a i malo poznatog heroja na suportu, Jarvana 4.

Kada su izabrali ovaj dvojac svi su bili pomalo zabrinuti kako će se oni pokazati protiv Varusa i Tahm Kencha koji su provereno dobar duo na ovoj poziciji. Međutim, FlyQuest je ovaj gejm završio za svega 28. minuta, bacivši u vodu sve sumnje i brige oko njihovog čudnog bot lejna. Naime, taktika na botu je bila da J4 uzima rani farm i time sakuplja za tenk iteme, dok će sona uz pomoć Spellthief’s Edge stakovati golde kako bi kasnije mogla da kupi Lich Bane i time nanositi ogromnu količinu štete.

Ovaj gejm je bio poprilično mrtav do 15. minuta kada su se desili prvi kilovi kod drake pita. Iako je FlyQuest ovde dobio zmaja i 3 kila prednosti, to se i nije baš moglo primetiti sve dok oni nisu uzeli Baron-a. Naime, Baron buff je njihovom dvojcu na botu dao ogromnu prednost koja im je omogućila, da ovu partiju okončaju veoma brzo u njihovu korist.

Related Articles