Popularni strimeri odmeriće snage na Teamfight Tactics turniru

Popularni strimeri odmeriće snage na Teamfight Tactics turniru

Twitch Rivals ugostiće 64 poznata strimera, koji će se nadmetati za titulu najboljeg Teamfight Tactics igrača. Grupe su zvanično objavljene,a konkurencija izgleda opasno.

Igrači su podeljeni udve globalne grupe. Nakon prvog dana, osam najboljih iz svake grupe nastavljaju takmičenje. Šesnaest igrača koji su se izborili za nredno kolo će potom igrati po četiri partije, nakon kojih će najboljih osam proći u veliko finale. Finalni meč doneće nagradu od 5.000$ prvoplasiranom.

U grupi A će se poznati League of Legends strimeri Imejn ’’Pokimane’’ Anis i Hamudi ’’Yassuo’’ Abdalrman nadmetati u prvom lobiju za prolazak. Sebastijan ’’Forsen’’ Fors, Sakib ’’LIRIK’’ Zahid i Lili ’’LilyPichu’’ Ki će im se pridružiti u grupi A.

Ubedljivo najsnažniji lobi nalazi se u grupi B, gde su Rumaj ’’Hafu’’ Vang, Džeremi ’’DisguisedToast’’ Vang,Vilijam ’’Scarra’’ Li i Oktavijan ’’Kripp’’ Morosan. U grupi su takođe i popularni strimeri Bajron ’’Reckful’’ Barnstajn, Majkl ’’imaqtpie’’ Santana i Deni ’’Shiphtur’’ Le, te očekujemo vrlo interesantnu borbu.

Akcija počinje u sredu, 17. jula, kada počinje grupna faza. Finale je zakazano za 18. jul, a strim ćete moći da pratite na zvaničnom Twitch Rivals Twitch kanalu, kao i na kanalima učesnika.

Related Articles