Dota Underlords dobija veliki peč

Dota Underlords dobija veliki peč

U ekspanziji auto chess igara možemo slobodno reći da su se izdvojile 3 igre koje su apsolutni lideri ovog novog žanra. Naravno u pitanju su Riotov Team Fight Tactics, Valveov Dota Underlords i Auto Chess autora Epic Games. Svaka ova igra dobra je na svoj način i svaka ima i prednosti i mane u odnosu na druge dve ali ipak se moramo složiti oko jedne stvari. Dota Underlods je za sada ubedljivi pobednik Auto Chess žanra.

Od kako je Valve izbacio ovu fenomenalnu igru, oni bez prestanka rade na njoj i stalno je unapređuju. Taj posao je naravno još teži jer oni pored tradicionalne PC verzije, takođe imaju i mobilnu verziju ove igre. Tako da, složićemo se, konstantno unapređivanje igre i ispravljanje njenih grešaka nije ni malo lak posao.

Valve je odlučio da ovoga puta detalje novog peča sa svojim igračima podeli nekoliko dana pre nego što on zapravo stupi na snagu. Naime oni su  na oficijalnom sajtu svoje igre takstativno objasnili svaku stavku koja će biti promenjena. Neke od stvari koje će biti promenjene su: heroji, alijanse, nagrade nakon meča, bolja optimizacija, i tako dalje. A ukoliko vas interesuje detaljan patch notes možete ga pročitati na sledećem linku.

Related Articles