Rush i GorillA se vraćaju u Koreju

Rush i GorillA se vraćaju u Koreju

Li ’’Rush’’ Jun-đe i Kang ’’GorillA’’ Beom-hjun, dvojica su najkvalitetnijih importovanih igrača iz Koreje, koji su potpisali ovu sezonu za neki od zapadnih timova. Za sada, takođe su se pokazali kao jedni od najvećih razočaranja. Njihovi timovi – echo Fox i Misfits, nisu uspeli da obezbede plej-of, za šta su u velikoj meri krivi upravo njih dvojica.

Rush je noćas na svom strimu rekao nešto šokantno. Otkrio je da se vraća u Koreju, tokom zazgovora sa svojim prijateljem Nikolajem ’’Jensen’’ Jensenom. Takođe je izjavio da se vraća zajedno sa još jednim igračem: GorillA-om.

Rushov strim je generalno pun memeova, tako da ga ne možemo shvatiti potpuno ozbiljno. Ipak, izgledalo je kao da mu nije bila namera da otkrije da se GorillA vraća sa njim.

Ukoliko se obojica vrate u Koreju, ekipa kojoj bi bili dobro pojačanje jeste KT Rolster. Rush je za njih igrao protekle godine kao zamena iza džanglera Go ’’Score’’ Dong-bina. KT Rolster je nedavno potpisao saradnju sa Kim ’’PraY’’ Jong-đinom, koji je dugogodišnji partner GorillA-e u lejnu. Ovo bi bio povratak jednog od najdužih bot lejn partnerstava u League of Legends istoriji.

Ipak, sve ovo je za sada spekulacija. Kada realno sagledamo celu situaciju i probleme u kojima se nalaze ove ekipe, ovakav potez je potpuno smislen.

Related Articles