Twitch Rivals TFT: Velika iznenađenja prvog dana turnira

Twitch Rivals TFT: Velika iznenađenja prvog dana turnira

Twitch Rivals je okupio ukupno 64 najpopularnija strimera na Twitchu koji su juče odmerili snage u Teamfight Tactics turniru. Ipak, samo 16 najboljih je izborilo plasman u naredno kolo. Nekoliko velikih imena je nažalost već izbačeno sa turnira, ali smo videli i neka neočekivana inenađenja.

U grupi A, nekoliko talentovanih igrača i strimera je ispalo,uključujući Rumaj ’’Hafu’’ Vang, koja je zabeležila najbolji MMR u igri tokom prvih nedelja, i Hamudi ’’Yassuo’’ Abeda. Grupu je predvodio turski igrač ekipe Radiance Sukuru ’’Uternera’’ Sentruk, dok jepopularni TFT strimer TidesofTime završio na četvrtoj poziciji.

U grupi B, popularni Hearthstone i TFT strimer Džeremi ’’DisguisedToast’’ Vang je ispao iz takmičenja, zajedno sa Dženet ’’xChocobars’’ Rouz i Lili ’’Lilypichu’’ Ki. Džoš ’’JoshOG’’ Biver se našao na prvom mestu, dok su se velika imena kao što su: Rebeka ’’Becca’’ Čo, Vilijam ’’Scarra’’ Li, Bajron ’’Reckful’’ Barnštajn, Dejvid ’’Dog’’ Kaero i Oktavijan ’’Kripp’’ Morosan takođe plasirali u top 16.

Najboljih 16 igrača sastaće se danas kroz četiri partije, nakon kojih će u veliko finale proći osam igrača. Pobednik turnira odnosi 5.000$ i naravno sva prava da se hvali unutar Twitch TFT komjunitija. Prenos možete pratiti na zvaničnom Twitch Rivals kanalu od 18 časova, a detalje možete pronaći ovde.

Related Articles