Novi Underlords peč donosi mnoge balans promene, osveženi ranked sistem i 1v1 duele

Novi Underlords peč donosi mnoge balans promene, osveženi ranked sistem i 1v1 duele

Preko noći Valve je konačno izbacio dugo isčekivani Underlords peč, koji je možda i najveći od samog izlaska igre. Donosi nam veliki broj balans promena, poboljšanja na ranked sistemu, kežual mod i prekopotrebne 1v1 okršaje.

Stigao je tzv. Head to Head sitem. Šta to znači? Igrači će se sada boriti protiv drugih igrača na jednom polju, a ne kao ranije, kada su svi okršaji bili random. Nešto nalik sistemu u TFT-u. Ukoliko bude neparan broj igrača, jedan igrač će se boriti sa klonom drugog.

Ranked sistem je dobio prekopotrebna poboljšanja. Sada kada pređete mišem preko vašeg ranka, videćete koliko poena imate do sledećeg. Kako se raspoređuju poeni, možete videti na slici ispod.

Stigli su i Ačivmenti. Rešvanjem istih moći ćete da otključavate dodatne Banere, a takođe će vam davati dodatne Proto Pass poene.

Veliki broj unapređenih heroja dobilo je nove skinove. Listu možete pronaći – OVDE!

Sam gejmplej dobio je dve velike promene. Od 4-9 nivoa, više nećete gubiti jedan životni poen, već ćete tek od 11. nivoa gubiti 2. Takođe, kada izgubite rundu, prvi sledeći reroll biće vam besplatan. Ove promene će dati mnogo veću šansu igračima koji jure losing streak, pošto više neće imati toliku prednosti igrači koji imaju na startu sreće sa boljim figuricama.

Što se tiče promena na herojima, Crystal Maiden(3 zlatnika) i Lina(2 zlatnika) su zamenile svoju vrednost. Venomancer, With Doctor i Shadow Fiend su dobili potrebne nerfove, a Juggernaut se više neće vrteti ako oko njega nisu bar dve mete.

Alliance itemi su obrisani! Neki od efekata istih prebačeni su u same alijanse, dok su neki obrisani. Punu listu promena možete pronaći – OVDE!

Dok su neki Alliance itemi upli u Alijanse, imamo i 4 nova itema, koja imaju slične efekte. Helm of Undying je Tier 2 item, koji će držati vašeg heroja živim 4 sekunde nakon smrti. Slično kao nekadašnji Alliance item za warriore. Bracers of Desparation(T3) – item koji radi kao stari Alliance item za mejdžove. Poaching Knife(T3) ima 30% šanse da vam da 1 dodatni zlatnik, a pritom radi crit herojima ispod %20 helta. Poslednji novi item je Dawning of Ristul(T3), koji će smanjtii healing efekti za %50 za oba tima.

Još jednom, punu listu promena možete pogledati – OVDE! Mi smo oduševljeni novim pečom, a sve buduće promene moći ćete takođe da pronađete kod nas.

Related Articles