Danas počinje nova Hearthstone eskpanzija – Saviors of Uldum

Danas počinje nova Hearthstone eskpanzija – Saviors of Uldum

Ako do sada već niste znali, danas je dan kada nam stiže najnovija Hearthstone eskpanzija!

Kroz ceo jul, Blizzard je svakodnevno izbacivao jednu po jednu kartu preko raznih drugih websajtova i popularnih kreatora Hearthstone sadržaja. Sada je ipak pravo vreme da stanemo sa teorijima o novim špilovima i taktikama, već da se strpimo, pošto je nova ekspanzija odmah iza vrata. Možete da očekujete da će se vratiti mnoge stare mehanike, kao i jedna poptuno nova – Reborn!

S obzirom da se ekspanizija zove Saviors of Uldum, nije iznenađenje što ćemo naleteti na veliki broj mumija, pa i samu novu mehaniku, reborn. Kripovi sa tim efektom, vraćaju se nakon smrti u život sa jednim heltom.

Takođe videćemo i potpuno novu vrstu magičnih karata, tzv. Plagues(kuge). To su karte koje imaju cilj da nanesu veliku štetu, a koristiće ih Warloci, Mejdžovi, Pristovi, Šamani, Voriori i Rougovi.

Stižu nove Quest karte, ali svako ko je igrao Hearthstone ranije, imao je prilike da su upozna sa njima.

Solo Adventure doduše ipak neće stići večeras, on je najavljen za septembar, ali to neće biti veliki problem, pošto ima dovoljno novih stvari koje će držati igrači zainteresovanim. Ukoliko nsite videli, sve karte možete pogledati na oficijelnom sajtu Hearthstone-a.

Related Articles