Underlords dobio prvog igrača koji je prešao crtu od 10k MMR-a

Underlords dobio prvog igrača koji je prešao crtu od 10k MMR-a

Dota Underlords strimer Kim ”bebe872” je zvanično prvi igrač koji je dostigao brojku od 10,000 MMR-a, što ga čini najbolje rangiranim u celom svetu. Underlords je i dalje u tzv. Beta verziji, a puna igra bi mogla da izađe već krajem ovog meseca, što bi najverovatnije značilo i da će se ranked resetovati, ili će bar oficijelno početi 1. sezona.

Najveći moguć rank u Underlordsu je The Lord of the White Spire, što je do sada dostiglo svega 2000 igrača. Na samom vrhu svi tih igrača, sada se nalazi Korejac Bebe, koji je takođe jedan od najpopularnijih strimera nove igre. Postao je popularan po prijateljskom odnosu koju ima sa fanovima, kao i na činjenicu da se trudi da odgovori na svaki komentar, što je retkost danas sa popularnijim strimerima.

U odlučujućem meču koristio je četiri Scrappy-a, tri Warlocka i dva Demon Huntera, koji su mu osigurali da pređe petocifrenu brojku.

Fantastičan je osećaj kada ste prvi u nečemu, pa makar i jednoj video igri, a 10,000 MMR-a čini ovog mladića jednim od najboljih u igri. Ispod možete pogledati i klip u kojem vidimo trenutak kada se to sve desilo.

Related Articles