Virtus Pro predstavio novi stil za Dota 2 International

Virtus Pro predstavio novi stil za Dota 2 International

Ostalo nam je tačno nedelju dana do početka najvećeg Dota 2 Internationala svih vremena i prvog koji će se održati u Kini, što je Virtus Pro iskoristio da promeni svoj brend i identitet tokom pomenutog turnira. CIlj ovakvog poteza je da se organizacija što više moguće zbliži sa kineskom zajednicom.

Sama tematika je ostala skoro ista, ali male dizajn promene su prepoznatljivu narandžasu boju zamenile crvenom, koja je jedan od simbola kineske kulture. Takođe dobro prepoznatljiv medved sa grba ruske organizacije postao je panda, koji je takođe jedan od simbola države.

Kineska Dota 2 zajednica poznata je po promeni nadimaka, što igrača tako i organizacija. Povodom toga, Virtus Pro je odlučio da ištampa na dresovima kineske i originalne nadimke igrača zajedno.

Takođe, Kinezi imaju specijalan nadimak za Virtus Pro, koji se može prevesti kao ”moćna borba”. Taj nadimak će se takođe naći na dresovima.

Punu izjavu generalnog direktoora organizacije možete pronaći – OVDE! Po nama Virtus Pro je napravio zanimljivu promenu, koja pritom ne narušava identitet organziacije. Kako se vama čine novi dresovi medveda?

Related Articles