Fanovi kritikovali GeT_RighTa zato što je obukao vojnu uniformu

Fanovi kritikovali GeT_RighTa zato što je obukao vojnu uniformu

Tokom ovog vikenda jedan od najboljih i najpoznatijih CS:GO igrača svih vremena primio je mnogo kritika od strane svojih fanova, nakon što je na Instagram postavio sliku u kojoj nosi uniformu američkih marinaca.

Iako je Šveđanin veoma cenjenja ličnost u CS:GO zajednici, mnogi njegovi fanovi su izrazili svoje nezadovoljstvo povodom toga što je ovukao tu uniformu. Ispod njegove slike na Instagramu, pristigao je veliki broj komentara, koju navode da Get Right nije zaslužio da nosi tu uniformu. ”The Marine Corps Dress Blue je unoforma koja se nosi tokom parada, ceremonija i balova.Ti događaji su od velikog značaja za sve marince, stare i mlade. Nije nešto što treba samo da obučeš, već da zaradiš tokom svog života. Niko te ne mrzi, ali je malo omalovažavajuće prema marincima”, naveo je jedan od fanova u komantarima.

Ubrzo nakon toga, Get Right se izvinio svim svojim pratiocima koji su mu zamerili ovaj akt. Dodao je da nije imao nameru da uvredi nikoga, već da mu je ukazana šansa da isproba uniformu, što je i iskoristio. Ipak, nije sve bilo tako negativno, pošto je većina fanova shvatila da nije imao nikakvih loših namera.

Get Right, koji je tokom svoje karijere osvojio jedan CS:GO Major turnir i igrao još u 5 finala, će od 28. avgusta imati priliku ponovo da se takmiči za pretižni trofej u Berlinu. Ovo takođe možda bude bila i poslednja šansa da gledamo njegove nastupe u dresu NIP-a, koji je prošlog meseca nagovestio da je krenuo u potragu za novim, mlađim igračima, koji će moći da zamene legendu igre.

Related Articles