Kako vam se čini glavni žreb na Dota 2 Internationalu

Kako vam se čini glavni žreb na Dota 2 Internationalu

Juče se završila grupna faza Dota 2 Internationala, posle kojih su nas napustile dve evropske ekipe – Chaos Esports i Ninjas in Pyjamas.

Preostalo je 16 ekipa na turnira, od kojih će 8 nataviti takmičenje u upper bracketu i 8 u lower bracketu. Što se tiče 8 najboljih ekipa, možemo reći da je Newbee najveće iznenađenje, dok je Team Liquid verovtno najneprijatnije. Užasna grupna faza za nekadašnje šampione stavlja ih u jako tešku poziciju, pošto će morati da savladaju Fnatic u BO1 okršaju, ukoliko planiraju da nastave da se bore za trofej.

Team Secret je dobio poprilično težak duel na startu, pošto će morati na megdan EG-u, koji sve bolje deluje na turniru. Još jedan derbi na samom startu biće između Virtus Pro-a i PSG.LGD-a. LGD je do sada definitvno bolje izgledao, pa iako igraju pred domaćon publikom, ne smeju nikako potceniti protivnike iz Rusije.

Što se tiče lower bracketa, nikada se ne zna u BO1 mečevima. Teško je reći ko je favorit u ovim mečevima, pošto će pritisan definitvno biti veliki. Ipak, poražena ekipa neće ići kući praznih ruku, pošto će sa sobom poneti $500,000.

Kako vam se čini ovaj žreb? Koga očekujete da dogura do samog kraja?

Related Articles