Najinteresantniji potezi grupne faze Dota 2 Internationala

Najinteresantniji potezi grupne faze Dota 2 Internationala

Grupna faza Internationala se juče završila, pa smo mi povodom toga odlučili da izdvojimo neke najznimljivije trenutke koji su zabeležili prethodnu nedelju najvećeg Dota 2 takmičenja svih vremena.

Kada pričamo o zanimljivim potezima ovogodišnjeg takmičenja, naš fokus mora da bude na OG-u. Jedan od poslednjih mečeva grupne faze, bio je između OG-a i ViCi Gaminga, gde je Jerax odlučio da igra Techies-a. Iako je VG uspeo da savlada OG, fantastičan Ultra kill Jerax je definitvno jedan od boljih poteza.

Isti meč, 15ak minuta kasnije, ORI na Tiny-u uzima stvari u svoje ruke!

Alliance je prethodnih dana uspeo da odigra skoro svaki meč nerešeno. Bilo je loših poteza, ali bilo je i fantastičnih. Pogledajte prelep Taigin Black Hole, koji je Alijansi doneo pobedu na LGDem.

EG je nakog lošeg starta polako podizao formu. Ipak, jedan od najboljih carry igrača na svetu nam je još jednom priredio zabavu, a 1v5 rampage je nešto što uvek hoćemo rado da vidimo.

Ako skrenemo pogled sa fantastičnih poteza, jedna izjava Godza će se definitvno naći u sledećem Battle Passu. Poznati kaster prenosio je fantastičnu borbu u kojoj je CM potpuno preuzela kontrolu.

Za sam kraj – ponovo OG! Definitvno najveće iznanđenje ovog turnira je bio momenat kada je OG prvi put izabrao Io-a i stavio na poziciju broj 1. Ta taktika donela im je prvo mesto u grupi, pa sada ostaje da vidimo da li će nastaviti da je korsite.

Related Articles