Još jedna pobeda kineskih ekipa – Vritus Pro ponovo eliminsan

Još jedna pobeda kineskih ekipa – Vritus Pro ponovo eliminsan

Da nije Dota 2 International, možda bi i mogli da kažemo da je RNG napravio veliko iznenađenje, ali Virtus Pro, kao i prethodnih godina kada dođe na International, ne izgleda kao ekipa koju smo gledali cele godine. Očekivali smo pobedu Medveda, ili možda tešku pobedu kineske ekipe, ali ovako ubedljivu pobedu RNG niko nije očekivao.

U prvom meču, Virtus Pro se odlučio na kompoziciju koja igra oko timskih borbi sa Tidehunterom i Enigmom, dok je RNG odlučio da proba da završi meč pre nego što se ruska ekipa ojača. Iako je meč bio izjednačen do 20. minuta, u tom trenutku RNG potpuno preuzima kontrolu, da bi za manje od 10 minuta, Virtus Pro napisao GG.

Drugi meč je imao sličan tempo kao i prvi. Virtus Pro je držao minimalnu prednost sve do 20. minuta, kada su stvari ponovo krenule da idu u korist kineske ekipe. Monet na Faceless Voidu je počeo da briše protivničke heroje, pa vrlo brzo nakon toga i njihovu bazu. VP je morao sve da uloži u buyback i odbranu baze, da bi samo izgubili još jednu timsku borbu. Iz toga vipe nisu mogli da se vrate, pa je uz veliku podršku publiku pobednički izašla ekipa RNG.

Ovo je samo još jedan katastrofalan prikaz VP-a na Internationalu, što ovoga puta možda konačno bude rezultiralo promenama u sastavu. Za mladi tim – RNG, predvođen iskusinm LanM, ovo je već fantastičan rezultat. Oni će se prekosutra sastati sa pobednikom duela TNC vs Team Liquid, gde potencijalno možemo da očekujemo još jedno veliko iznenađenje.

Related Articles