Dendi i Pielidie pojeli sir nakon Dota 2 All-star meča

Dendi i Pielidie pojeli sir nakon Dota 2 All-star meča

Po završetki današnjeg programa na Dota 2 Internationalu, 10 najboljih igrača grupne faze takmičenja izašli su na binu, kako bi odigrali Dota 2 All-star meč. U jendom super zanimljivom meču, gde se igrači nisu borili za kontrolu na mapi videli smo mnoštvo smešnih poteza, da bi na kraju kapetan Na’Vi-a Akbar ”Sonneiko” Butaev izašao sa nagradom za MVP-a.

U ovogodišnjoj iteraciji All-star meča, 10 igrača se sastalo u ARDM formatu. All Random Deathmach je mod u kojem igrači dobijaju novog heroja svaki put kada se ožive. To čini meč super zanimljivim, jer nikada ne znate kojem će heroju odgovarati vaši itemi. Svaka ekipa je imala po 40 oživljavanja, a pobednik je bio onaj ko poslednji ostane na nogama.

Svaki igrač izabran je na osnovu ostvarenih Fantasy poena tokom grupnog dela takmičenja, a maksimalno po jedan iz svakog tima. U Radiant timu bili su Dy, MiCke, Ramzes666, SumaiL i Sonneiko. Ova petorka bila je bolja od od Dire tima u kojem su se nalazili pieliedie, Tims, Nisha, Somnus i Miracle.

Meč je na samom startu bio veoma haotičan jer igrači nisu baš bili sugurni šta da radi, da bi se vrlo brzo nakon toga fokusirali na borbu, potpuno ignorišući objektive.

Kada su se smirlie strasi, igrači su ponovo izašli na binu, gde je poraženima uručen sir. Iako niko nije smeo da ga proba, kapiten Newbee-a je istupio prvi kako bi probao. Par minuta kasnije, desila se još jedna smešna scena, gde je Dendi izašao iz voditeljskog kutka kako bi još jednom ukrao Sir.

Related Articles