Stižu nove balans promene u Hearthstone

Stižu nove balans promene u Hearthstone

Sada kada je nova ekspanzija, Saviors of Uldum već uveliko u toku, Blizzard je najavio nove balans promene za 26. avgust. Na ovoj listi nalazi se 5 karata!

Conjurer’s Calling

Ovo je prva od 5 karata koja je dobila prekopotreban nerf. Od sledećeg peča, ova karta će koštati 4 mane, umesto 3, što će značajno usporiti njen twinspell efekat.

Luna’s Pocket Galaxy

Ova karta je ranije već koštala 7 mane, ali je dobila buff tokom Rise of Mech dogašaja. Izgleda da to nije bila baš najsjajnija odluka Blizzarda, pošto će je ponovo vratiti na sedmicu, što će na još jedan način usporiti igrače da koriste jake kripove rano.

Dr. Boom, Mad Genius

Svi igrači su ovaj nerf tražili odavno, pa je Blizzard konačno odlučio da posluša svoje korisnike i da nerfuje Dr.Boom, Mad Geniusa. Od sada, ova karta će vas koštati 9 mane, što će biti popriličan nerf za špilove koji koriste ovu kartu,

Extra Arms

Još jedna karta koja je bafovana tokom pomenutog događaja. Pristu je tada bio potreban baf, ali sada, dolaskom novih priest karata, njena snaga je prevelika. Kao u Lunas Pokcket Galaxy, ova karta će vratiti svoju raniju vrednost, što iznosi 3 mane.

Barnes

Barnes je polsednja karta na ovoj listi, a kao i ostale, njemu će biti povećana cena. Njegov efekat će ostati isti, ali zahtevaće 5 mane, umesto dosadašnjih 4.

Related Articles