Velika iznenađenja na startu CS:GO Majora

Velika iznenađenja na startu CS:GO Majora

Danas je zvanično počela prva faza CS:GO Majora u Berlinu i odmah na startu su sve ”najslabije” ekipe napravile dva velika iznenađenja.

Jedna od najboljih ekipa na turniru, francuski gigant, Vitality, poražen je od mlade CIS ekipe, Syman. Igrala se Dust dvojka, mapa koja je poznata kao mapa na kojoj svako zna da igra. Vitality je potcenio protivnika, a ovi su to znali da iskorsite. Iako su Francuzi uzeli prve 3 runde, Syman je osvojio narednih 7. Tu prednost zadržali su do samog kraja, a VItality se odjednom našao u vrlo neprijatnoj situaciji sa rezultatom 0-1.Najbolji igrač je definitvno bio mladi Torick, koji je zabeležio čak 30 fragova.

Drugo iznenađenje napravila je još jedna CIS ekipa. Ovoga put DreamEatersi su bili bolji od NRG-a rezultatom 19-17. Ruska ekipa je imala u jednom trenutku čak 9 meč poena, ali mlada severnoamerička ekipa je nekako uspela da se povrati. Tada smo mi mislili da će NRG uspeti kompletno da preokrene rezultat, ali to ipak nije bio slučaj. Rusi su odigrali skocentrisano i sigurno i ovom pobedom su napravili fantastičan start na svom prvom Major nastupu.

Related Articles