NBK napušta Vitality – Loš odnos sa saigračima presudio

NBK napušta Vitality – Loš odnos sa saigračima presudio

Nakon skoro godinu dana saradnje, jedan od ključnih igrača za uspehe francuske ekipe, Nejtan ”NBK” Šmit će napustit akitvni sastav. Ove vesti nam stižu nakon što je Vitality ispao u četvrtfinalu CS:GO Majora u Berlinu.

Kako je organziacija saopštila, sastav koji ima 2 IGL-a je dostigla svoj maksimum i promene su bile neophodne. NBK je zajedno sa Alexom vodio predvodio ovu petorku.

NBK je i dalje pod ugovorom Vitality-a, ali je izjavio da ćemo u narednih par dana saznati njegovu odluku kada je u pitanju nastavak karijere. U jednoj svojo tviter objavi naveo je da bi igrao za internacionalni sastav, iako trenutno postoji slobodno mesto u ekipi G2, koja je se razišla sa Shoxom i Luckyem.

NBK je bio jedan od ključnih igrača za uspeh Vitality-a u prethodnih godinu dana zbog kojih su dospeli na drugo mesto svetske rang liste. Pored toga, ova petorka je previše zavisila od Zywoo-a. Kada mladi Francuz nema dan, njima je bilo teško da pobede, pa nije čudno zašto su krenuli u potragu za novim igračem, koji će doneti veći firepower.

Iako organizacija navodi da je glavni razlog Nejtanovog odlaska to što su dostigli limit, sam Francuz se baš i ne slaže sa tim. Prema procurelim slikama sa Discord konverzacije, vidimo da NBK nije zadovoljan ovim potezom. Kao glavne krivce na njegov odlazak okrivio je Alexa, Apexa i trenera xtqzzz-a, dok su preostala dva saigrača samo pratila uputstva. ”Ne želim im ništa loše, ali takođe im ne želim ni ništa dobro. Za mene su mrtvi”, napisao je NBK. Pored toga u svoj tviter Bio, dodao je ”Get me out of here”, što definitvno pokazuje koliko je besan oko ovog poteza.

Da li ovo sada znači da će Shox pojačiti Vitality? Ko je po vama idealna zamena za NBK-a, koji je možda nezasluženo izbačen iz postave.

Related Articles