CR4ZY će se takmičiti na DreamHack Openu u Roterdamu

CR4ZY će se takmičiti na DreamHack Openu u Roterdamu

DreamHack će ponovo ugostiti naše najbolje CS:GO igrače! Ovoga puta turnir open serije će se odigrati u Roterdamu, gde će se 8 ekipa takmičiti za nagradni fond od $100,000.

Naša ekipa je privukla dosta pažnje tokom Majora u Berlinu, pa je sada nesumnjivo da će sve češće dobijati pozivnice na ovakve događaje. S obzirom da su oni u 2019. godini u dva navrata već učestvovali na DreamHack turnirima, očigledno je da nastala dobra saradnja između dve kompanije. Iako se spekulisalo da će Nexa i Hunter pojačati G2, za sada još uvek nema zvanične informacije, te ćemo ih gledati ovog vikenda na Arctic Invitationalu, pre nego što u oktboru otputuju u Roterdam.

Pored njih na ovom turniru sigurno će se takmičiti ekipa Dreameaters, koju su naši savladali na Majoru i AVANGAR, koji je uspeo da dogura čak do velikog finala. Ipak, ono što će ovaj turnir učiniti posebnim, je to što će se po prvi put jedna ženska ekipa takmičiti sa muškim takmičarima. Besiktaš važi za jednu od najbolijh ženskih CS:GO ekipa, pa ćemo u oktobru imati priliku da vidimo kako će se snaći sa muškom konkurencijom. Još dve ekipe će dobiti direktnu pozivnicu, dok će dve morati da prođu kroz seriju kvalifikacija.

Da li vi mislite da će CR4ZY zadržati dvojicu ključnih igrača ili ćemo ih u Roterdamu gledati sa promenjenom psotavom.

Related Articles