Call of Duty: Modern Warfare Beta je dostupna za PS4

Call of Duty: Modern Warfare Beta je dostupna za PS4

Dugo očekivani beta vikend za novi COD je konačno dostupan svim korisnicima koji su preorderovali ovu igru pre nekoliko nedelja. Igra se može preuzeti sa PlayStation prodavnice i za igru vam je potreban PlayStation plus.

Prvi beta period traje do 16. septembra. Uslediće druga beta faza od 19. do 23. septembra. Prva dva dana bete biće dostupna onima koji su preorderovali Call of Duty: Modern Warfare i poslednja dva dana biće otvorena za sve korisnike PS4. Prvog vikenda igračima će biti ograničen pristup multiplayeru kako bi im se samo zagolicala mašta za ono što tek sledi u punoj verziji. Activision je rekao da će svakim novim beta vikendom ubaciti po nekoliko novih sadržaja kako bi sve moglo biti lepo istestirano, tako da igrači mogu da očekuju izmene.

Očekuje se da se ubace novi modovi kao što su 2 na 2, 6 na 6, 10 na 10, kao i 20 na 20. Beta novog COD-a će poslužiti kao nagoveštaj za ono što će tek uslediti. Ovakve stvari developerima mnogo znače kako bi mogli da dobiju povratnu informaciju od igrača i eventualno mogli da izmene stvari koje im se nisu svidele za vreme beta faze.

Related Articles