Cloud9 najavio povratak na Dota 2 scenu

Cloud9 najavio povratak na Dota 2 scenu

Prošlo su dve godine otkad je severnoamerička organizacija poslednju put imala jedan Dota 2 sastav. Generalni direkor organziacije, Džek Etijen je u jednom klipu na Youtube-u razgovarao o budućnosti firme, pa je na pitanje o Doti 2 odgovorio sa: ”Tražimo igrače i ekipe”.

Cloud9 je pre par godina važio za jednu od najjačih ekipa u Severnoj Americi, kada su za njih igrali igrači kao što su: n0tail, SingSing, Fata, pieliedie, MISERY. Iako su se u dva navrata plasirali u TOP6 na Dota 2 Internationalu, za njih to nije bilo dovoljno. Kao što sada za EG kažu da je pod kletvom trećeg mesta, tako je i C9 nekada imao kletvu drugog mesta. Ipak, na samom kraju oprobali su se sa EternalEnvyem u svom dresu, što se nije ispostavilo kao najuspešniji projekat. Nakon katastrofalnog plasmana na TI7, američka organizacija je odlučila da prestane da ulaže u Dotu 2.

Sada, kada je zvanično započela shuffle sezona, možda je i rpavi trenutak da se C9 vrati na scenu. Šta mislite, ko ga bi Džek mogao da dovede u svoju ekipu?

Related Articles