Dota 2 zajednica spasila Midas Mode – Odložene kvalifikacije za prvi Major

Dota 2 zajednica spasila Midas Mode – Odložene kvalifikacije za prvi Major

Pre dva dana Vlave je objavio datume svih kvalifikacija ze predstojeće Majoru novoj sezoni i u istog trenutka su izazvali nezadovolstvo velikog broja svojih fanova, nakon što su se prve kvalifikacije poklopile sa Midas Mode turnirom. Midas Mode je turnir koji okuplja Dota 2 ekipe iz celog sveta, kako bi se takmičile u jednom ludom i potpuno drugačijem modu.

S’ obzirom da je Midas Mode najavljen još pre par meseci, Vlave je poptuno ignorisao tu činjenicu, ali ne i igrači. Preko reddita napravljena je peticija da se kvalifikacije odlože, kako bi ekipe mogle da se takmičite na SirActionSlacksovom turniru.

Prve kvalifikacije su bili najavljene za 30. septembar i trajale bi sve do 5. oktobra, dok je Midas Mode trebao da počne 24. septembra i trajao bi sve do 2. oktobra.

Ovo je odličan znak za Dota 2 zajednica, koja se jednoglasno složila da Valve treba da odloži kvalifikacije, na šta je Valve i pozitivno odgovorio, kako bi zaobišao veliku mržnju svojim fanova. Kvalifikacije će sada početi 5. oktobra i trajaće do 10.

Related Articles