Kpii i March pojačavaju TNC Predator

Kpii i March pojačavaju TNC Predator

U kući TNC Predatora ponovo uzbudljivo. Prvo je Kuku najavio da odlazi, da bi samo par dana kasnije napisao da je to bila šala. Ipak, konačno dobijamo odgovor organizacije, koja je predstavila Kpii i March-a kao dvojicu igrača koji će zameniti Karla ”Kuku” Palada i Nika ”eyyou” Barcelona.

Ovim potezima ekipa TNC-a više neće imati kompletno filipnski sastav, ali sa većinom igrača iz pomenute države, ostaće u istoj regiji. Na poziciju broj 3. stigao je Australjinac Damien ”kpii’ Čok, koji je prošle godine nastupao za Mineski. Kpii je igrač koji se dokazao u nekoliko velikih organziacija, pa bi definitvno mogao da bude pravi izbor, koji bi mogao da pomogne TNC-u da napravi korak napred.

Odlaskom Eyyoua ostalo je prazno mesto, kako na poziciji supporta, tako i na kapitenskoj poziciji. Na njegovo mesto stiže južnokoreanac March, koji je u prethonih godinu dana nekoliko puta menjao dom. Pre manje od dva meseca pridružio sa Fnaticu kao trener, ali sada će se ponovo oprobati u poziciji igrača. Bio je veoma blizu učešća na Internationalu, kada se oprobao preko kvalifikacija, gde je u finalu poražen od Mineskog rezultatom 3-2. Njegovo iskustvo će definitvno puno značiti ovom relativno mladom sastavu.

Sa prelaskom Kpii u TNC, Mineski je zvanično ostao bez kompletne postave iz prošle sezone.

Related Articles