Dignitas najavio povratak na CS:GO scenu

Dignitas najavio povratak na CS:GO scenu

Posle duge pauze, nekada jedna od vodećih CS:GO organizacije je najavila povratak na profesionalnu scenu. U jednom Youtube klipu, generalni direktor Dignitasa, Majkl ”Prindi” Prindivil se obratio igračima da ga kontaktiraju kako bilo napravili novu dinastiju.

Iako je poslednji Dignitasov tim ugašen u avgustu prošle godine, mnogi smatraju da su oni završili sa ”Kaunter Strajkom” kada su sa evropskih ekipa prešli na severnoameričke. Prindi se nada da će nejgova ekipa moći da ponovi uspehe, koje je napravila njihova League of Legends ekipa u protekloj seozni, kada su uspeli da eliminišu TSM i da se plasiranu na Worlds.

Dignitas je organziacija koja ima dugačku istoriju u svetu CS-a. Osnovana je još 2006. godine, a od tada učestvovali su na 5 Major turnira, od kojih je poslenji ESL One u Kelnu 2016. godine. Interesantno je da su tada jezgro tog tima činili Cajung, MSL i Konfig, koji su trenutnu u potrazi za novom organizacijom, još od rastanka sa Optic Gamingom. Oni su takođe po mnogima glavni favoriti da ih preuzme Dignitas.

Ovo je samo još jednu u nizu organizacija u poslednjih par nedelja, koja je najavila da će uložiti veliki novac u CS:GO. Još uvek očekujemo da vidimo i sledeći potez 100Thievesa i Complexity-a, tako da nas čeka veoma uzbudljiv period u anrednih par nedelja.

Related Articles