Batman nam stiže u Fortnite

Batman nam stiže u Fortnite

Fortnite je već od pre poznat po tome da u svoju igru često ubacuje događaje koje za temu imaju poznate filmove ili stvari iz spoljašnjeg sveta. Ovoga puta u novom peču nije bilo zvaničnih reči o tome, međutim igrači na mapi pronašli neke znake koji bi mogli da ukažu na to da će Batman event uskoro biti dostupan u Fortnite igri. Prvi hint koji je pronađen je čuveni Batarang koji je zaboden u plastu sena.

Uprkos Batman-ovoj averziji prema puškama i vatrenom oružju, izgleda da će ih u Fortnite-u ipak zavoleti, barem po onome što su leak-eri uspeli da pronađu. Za sada su uspeli da iskopaju dve stvari, a to su Grapling Hook i eksplozivna bombu u obliku njegovog znaka.

Takođe, priča se o tome da bi Batman mogao da dobije i svoj legendary skin koji će verovatno bili crn ili tmno siv, što je i njegova prepoznatljiva boja. Ukoliko bi skin imao legendary titulu mogao bi da ima svoje varijacije u bojama koje bi svaki igrač mogao da menja po sopstvenom nahođenju.

Možda i najzanimljivija stvar koji su ljudi uspeli da iskopaju je ta da će umesto popularnog Tilted Town-a biti postavljen Gotham City, čuveni grad iz filmskog serijala Batman, koji če krasiti i popularni Batman-ov znak na nebu.

Batman ove godine 21. septembra proslavlja svoj 80. rođendan i to je zasigurno dobra prilika za Epic games da objavi zvanično ovaj event za koji smo sigurni da će se mnogima dopasti.

Related Articles