Newbee predstavlja svoju novu petorku

Newbee predstavlja svoju novu petorku

Organizacija koja tokom godinama bila jedna od najboljih u Kini, po prvi put ove godine preuzela je jedan severnoamerički tim tokom Dota 2 Internationala. To je bilo veliko izenenađenje za sve fanove Dote, ali kao što se i tada očekivalo, ta saradnja bila je samo tokom velikog turnira.

Uskoro počinje nova sezona, pa samim tim i Newbee se vraća svojim korenima, te su predstavili novu petorku, ponovo sastavljenu od Kineskih igrača.

Dva igrača koja su predstavljala Newbee i prošle godine, potpisali su nove ugovore – Waixi i Awen. Kako zvanična objava kaže, Awen menja ime za nrednu sezonu u Wizard. Presotala trojica igrača stižu iz ekipe Typhoon. Fonte će biti novi igrač pozicije jedan, dok će devetnaestogodišnji Aq igrati na midlejnu. Iako se o njima malo šta zna, objava sa Weibo-a govori o njima da su vodeći mladi talenti sa ovih prostora.

Poslednji član ove ekipe će biti veteran i osvajač Internationala Faith, koji navodi da i dalje ima želju da se bori za novim trofejima. On će igrati na poziciji broj 5 i preuzeće ulogu kapitena.

Prošla godina im je bila najgora u istoriji kineske Dote, pa je neminovno da će se ove sezone vratiti jači nego ranije.

Related Articles