OG stupa na Counter-Strike:Global Offensive scenu!

OG stupa na Counter-Strike:Global Offensive scenu!

Mlada Finska zvezda Aleksi “Aleksib” Virolainen, nakon što je odbio neverovatnu ponudu Complexity-a koji mu je ponudio milion dolara da se pridruži njihovom CS:GO sastavu, pronašao je iznenađujuce zanimljiv nov dom.
U pitanju je OG, organizacija svima već dobro poznata sa Dota 2 scene, dvostruki uzastopni osvajači prestižnog The Internetionala 2018/2019, nešto što nikom do sada nije pošlo za rukom u istoriji, a sada prave svoje prve korake i u Counter Strike:Global Offensive svetu.

Prema izveštaju kompanije 1pv, bivšem ENCE in-game lideru će se pridružiti i dugogodišnji saradnik Nathan “NBK” Schmitt, Elias “Jamppi” Olkonen, Valdemar “valde” Bjorn VAngsa i Issa “ISSAA” Murad.
Jamppi, bez obzira što do sada nije igrao za neki od elitnih CS:GO timova, ovaj mladi Finac je tokom svog vremena sa SJ Gamingom očigledno bio dovoljno impresivan da bi se našao u ovakvoj petorci.
Nema sumnje da ćemo imati priliku da gledamo jako talentovan i iskusan sastav koji će zastupati plavo-bele boje OG organizacije, koja nam daje do znanja da njihovi apetiti nisu vezani samo za Dotu.
1pv takođe izjavljuje da će prvi OG CS:GO sastav biti spreman da se takmiči u BLAST Pro Seriji kao i u ESL Pro Tour-u naredne godine.

Related Articles