Ekipa Good Game slavila na 5G Brawl Stars turniru

Ekipa Good Game slavila na 5G Brawl Stars turniru

Drugog dana 5G Arene u Naučno Tehnološkom Parku okupile su se najbolje Brawl Stars ekipe iz regiona kako bi se takmičile na velikom turniru koji su organizovali Telenor i RUR.

Ovoga dana okupilo se još više takmičara nego prvog, da bi nakon par sati veoma uzbudljive i neizvesne borbe došli do polufinala. Tu su bolji bili Good Game i AERBX, ali ipak pre finala, gledali smo borbu za treću meste, gde je pobedila ekipa AV3NGERS, za koju nastupaju Nikola ”Raka” Rakic, Dusan ”SoulN” Markovic i Nikola ”Dzon Dzon” Brajkovic.

Na samom kraju za prvu nagradu, koja iznosi 500EUR, ekipa Good Game je uspela da nadigra AERBX, za koju nastupaju Nikola ”z1ckje” Simović, Marko ”xiphoideus” Timko i Nikola ”patkica” Dragošanović.

Pobedničku ekipu predvodio je Youtuber Luka ”Lavvek” Črneli, a sa njim su zajedno nastupali Domagoj ”dominjo” Brekalo i Teo ”inder45” Božikov.

Svi polufinalisti obezbedili su učešće na Games.conu, gde će nagradni fond biti još veći nego na ovom turniru, a ukoliko i vi želite da se takmičite, možete se prijaviti preko sledećeg linka.

Related Articles