Drow Ranger, Treant i OD nerfovani u novom Dota 2 peču

Drow Ranger, Treant i OD nerfovani u novom Dota 2 peču

Još malo pa će biti mesec dana kako smo dobili veliki Dota 2 peč – 7.23, pa je normalno da Valve još uvek nije doveo stvari na željeni nivo. Svake nedelje dobijamo nove popravke, pa je tako stigao i 7.23d.

Što se tiče gejmplej promena najvažnije je napomenuti da od sada ponovo dobijamo samo 1 Tome of Knowlege na desetom levelu. Pasivni gold se više ne povećava po levelu, dok će Outpost davati nešto manje XP-a nego ranije.

Što se tiče itema, najbitnija promena je izbacivanje Elixira i Helm of Undyinga iz igre. Ostale promene možete pronaći – OVDE!

Treant Protector je prošle nedelje dobio nekoliko manjih poboljšanja, te je Valve primetio da je to ipak bilo previše. Povećan mu je CD na ultimate magiji, kao i na Leech Seedu, kojem je manacost takođe uvećan.

Sanity Eclipe se je u prethodnih par nedelja definitvno bio premoćan, pošto se neretko dešavalo da OD kompletno obriše vaš tim. Damage multyplier će sada uvek biti 0.5 i neće se povećavati po levelima, kao što je do sada bio slučaj.

Svi koji su imali priliku da isprobaju novi peč znaju da je Drow Ranger dobila potpuno novi skill. Taj isti skill, koji se zove Multishot bio je prejak, što je rezultairalo njegovim nerfom, kao i na par njenih talenata. Na 15om nivou, moći će da izabere 2 agility-a manje, dok na 25om levelu, njen CD Reduction talenat je smanjen za 10%.

Ostale promene možete pronaći – OVDE!

Related Articles