Twistzz 2019. godinu završava kao 9 igrač na svetu

Twistzz 2019. godinu završava kao 9 igrač na svetu

Kao i svake godine, HLTV započne novu predstavljanjem najboljih 20 CS:GO igrača godine. Od 1. januara, pa sve do 20. januara, svakog dana će u 8 časova biti predstavljen po jedan igrač, osim poslednjeg dana, kada ćemo saznati ko je na prvom, a ko na drugom mestu.

Kao što je i Team Liquid napredovao u 2019. godini, tako je i Rasel ”Twistzz” Van Dulken. Prošla godina je za Team Liquid krenula stvarno furiozno, zbog čega su i obeležili prvi deo sezone. Do jula osvojili su čak 6 velikih trofeja, zbog čega im je u uručen trofej Intel Grand Slam, koji im je doneo čak $1 milion. Ipak, nakon toga, njihova forma je opala, a ono što su najviše želeili, tj. Major trofej, nisu uspeli da osvoje. Godina koja je trebala da bude zapamćena kao godina Liquida, ipak nije tako završila, nakon što je Astralis povratio formu iz 2018. godine.

Svakako to nije umanjilo postignuća dvadesetogodišnjeg Kanađinina, koji je definitivno bio jedan od najboljih igrača 2019. godine. Iako mnogi i dalje zovz Xyp9x-a najboljim clutcherom na svetu, Twitstzz je taj koji je pobedio najviše 1vx rundi. Uz to, beležio je visok rejting od 1.15 cele godine, iako je u nekoliko navrata igrao kao support igrač.

Kompletan pregled njegove godine, kao i njegove karijere, možete pročitati na HLTV-u.

Related Articles