Epic Games otkrio neke poznate ličnosti koje će se takmičiti u humanitarne svrhe na E3 sajmu

Epic Games otkrio neke poznate ličnosti koje će se takmičiti u humanitarne svrhe na E3 sajmu

Pre nekoliko dana nas je Epic Games obavestio kako je u pripremi veliki događaj sa turnirom koji će se održati na E3 2018, a sada su nam otkrivene neko od poznatih ličnosti i profesionalaca koji će tamo prisustvovati.

Takmičenja će funkcionisati po duos principu gde će jedan pro Fortnite igrač biti uparne sa jednom selebriti ličnošću i tako će se takmičiti za pobedu. Definitivno najlepša stvar pored organizacije takmičenja je ta što će novac od nagrada(ukupno 3 miliona dolara) otići humantarne svrhe, tako što će nagrađeni donirati novac u organizaciju po želji.

Epic je za sada otkrio samo delić igrača koji će prisustvovati, to su Ninja i Marshmello, Myth i Paul George, Pokimane i Desiigner, Markiplier i Joel McHale, i Gotaga i Demetrious Johnson.

Na E3 sajmu će biti organzovana i velika žurka u znak zahvalnosti fanovima a verujemo da nas očekuju i neka velika iznenađenja koja se tiču same igre.

Turnir će se održati 12. juna u 23:30 po našem vremenu, a moćićemo da ga ispratimo uživo putem društvenih mreža i striming platformi

Related Articles