Dane pobednik History of Hearthstone turnira!

Dane pobednik History of Hearthstone turnira!

Nakon šest nedelja  došao je kraj jednom od najzanimljivijih turnira koje smo imali ove godine, kada je u pitanju Hearthstone.

U pitanju je turnir pod imenom “History of Hearthstone”, koji je organizovao Tempo Strom, i koji nam je doneo takmičenje u Wild formatu, nešto što publika sigurno želi da vidi u većoj meri.

Međutim, ono što je bio poseban pečat ovom turniru, je što je svake nedelje tokom trajanja turnira broj dostupnih karata povećavan za dodatne setove iz svake godine istorije Hearthsotnena, tako da smo imali prilike da vidimo inovativne i različite mete svake nedelje.

Na turniru, koji je bio invitacionog tipa, su učestovali poznati Hearthstone strimeri i pro igrači, JustSaiyan, Ant, J4CKIE, Zalae, Xixo, Orange, Neirea i Dane.

Upravo je ovaj poslednji dvojac stigao do velikog finala, koje se odigrali sinoć. Dane je igrao veoma “greedy” lajnap špilova, N’zoth Reno Lock, Maly Druid i Dead Man’s Hand Control Warrior i N’zoth Huntera, dok je Neirea igrao Even Shaman, Combo Reno Lock, Dead Man’s Hand Control Warrior i Togwaggle Druida.

Neirea je Daneu banovao Warriora, dok je Dane odlučio da ne želi da igra protiv Even Shamana. Partije su bile neverovatno dobre, pogotovo zato što su i dva igrača sa možda i najzanimljivijim špilovima uspela da dospeju do finala. Na kraju je Dane, favorit publike, uspeo da se domogne pobede od 3-1 i tako je osvojio svoju prvu titulu u Hearthstone karijeri, na praktično i prvom turniru gde je učestovao, jer je do sada uglavnom bio strimer. Ovo mu je donelo i nagradu od 3500 dolara, koliko ide pobedniku turnira.

Ukoliko volite Wild format, od nas ide obavezna prepopruka da pogledate mečeve finala, koje možete videti ispod:

Watch History of Hearthstone FINALS – All Wild Cards allowed! from Tempo_Storm on www.twitch.tv

Related Articles