Novi Hearthstone video nam detaljno objašnjava The Puzzle Labs, novi singplejer sadržaj

Novi Hearthstone video nam detaljno objašnjava The Puzzle Labs, novi singplejer sadržaj

Hearthstone tim nastavlja da nas iznenađuje i zabavlja sa novim i raznolikim singlplejer sadržajem sa svakom novom ekspanzijom poslednjih godinu dana.

Nakon Dungeon Run sa Koboldima i Monster Hunta u Witchwoodu, sada nam stižu eksperimenti u laboratorijama Dr. Booma. Ovaj potpuno novi singplejer sadržaj nam donosi 4 različita tipa zagonetiki, sa ukupno preko 100 jedinstvenih mozgalica, od kojih će nam neke oduzeti i dobrih sat vremena da ih rešimo.

The Puzzle Labs donose četiri tipa zagonetki – dobre stare Lethal zagonetke, gde na osnovu table i naše ruke trebamo da ubijemo protivnika u tom potezu. Zatim tu su “preživi” zagonetke, odnosno obrnute od Lethala, trebamo da se maksimalno zalečimo/postavimo stvari tako da preživimo protivnika sledeći potez.

Dalje, tu su Board Clear zagonetke, gde je cilj da potpuno očistimo tablu, i na kraju “mirror” zagonetke, gde na kraju poteza naša strana table treba da bude identična protivničkoj.

Sve ove zagonetke kreću sa laganim setom za zagrevanje, i zatim progresivno postaju sve teže, a mnoge od njih uopšte nemaju samo jedno rešenje, već nekoliko njih.

The Puzzle Labs stižu 21. avgusta, a detaljnije o niima ispod pričaju ljudi koji su bili zaduženi za njih, Đovani i Maks iz Hearthtone tima.

 

Related Articles