RUR eSports trenutno poseduje timove i individualne igrače u pet video igara- League of Legends, Hearthstone, StarCraft 2, Tekken 7 i Street Fighter 5. Ispod pogledajte njihove profile i kratko predstavljanje.

Želite saradnju sa našim timom? Javite se na esports@rur.rs.

 

sponsored by:

 

Atila “ColamaxGG” Dudaš – kapiten

Pozicija: Mid

Omiljeni heroji: Lee sin, Elise, Hecarim, Nidalee, Orianna, Corki

League of Legends je počeo da igra jer mu se dopala kao osveženje od tadašnje DOTE. Dobio je svoj nadimak zbog toga što voli da pije (Coca) Colu na šta je dodao “max” i kasnije GG u čast HotShotGG-u jer je bio najpoznatiji po svojoj Nidalee koja je i njegov signature heroj. U sezoni 3 je prvi put ušao u Challenger i ostao do sezone 6.

Bivši džangler ekipe je kada je bilo najteže prešao da igra poziciju midlejna i snašao se sjajno, preuzimajući vođstvo ekipe.

 Nikola “Chopsteek” Mihajlović

Pozicija: ADC

Omiljeni heroji: Draven, Ezreal, Anivia

Sa kompetitivnim igranjem se upoznao tokom ere Counter Strike 1.6. Nakon nekog vremena prešao je na DOTA (Garena pa Battle.net). Po izlasku DOTA2 ipak se opredelio za League of Legends. Svoje sjajne mehaničke sposobnosti u poslednje vreme često pokazuje na Kog’Mawu

 

 Luka “Panj” Čiča

Pozicija: Support

Omiljeni heroji: Thresh, Karma, Malzahar

Kada bi birao neku drugu poziciju, to bi bila ADC ili Jungle. Ipak za sebe kaže da je jedan od najboljih supportova u regionu i nada se da će to uskoro pokazati na novim turnirima koji predstoje.

 

 Bruno “Rok1” Romac

Pozicija: Top

Omiljeni heroji: Jayce, Rumble, Fiora

 

Takmičarsko igranje započeo je u igri PES(Pro Evolution Soccer) gde je završio karijeru kao najbolji igrač u regiji.
Ubrzo prelazi na League of Legends koji igra od sezone 1. Peak elo mu je challenger u sezoni 3. Velik broj osvojenih turnira daje mu status vrlo iskusnog igrača. Cilj mu je daljni napredak i rast kao igraču i osobi.


 


Marko “bellamy” Živković

Pozicija: Jungle

Omiljeni heroji: Elise

Bivši saigrač većine postave iz vremena ekipe GG Smurfs se pojavio u ključnom momentu za ekipu, i već poznati kvalitet dokazao kroz tryout. Uz iskustvenu pomoć kapitena Colamaxa, ovaj džangler svakog dana napreduje dajući RUR-u sve čvršći oslonac na lejnovima iz džungle.

O munja brzim refleksima mogu da posvedoče i neki od prvih zvaničnih protivnika protiv kojih je bellamy branio boje RUR-a.


 

 

 

 


Ognjen “Hakkinen” Petrović

Trener ekipe.

In-game pozicija: Support

Omiljeni heroji: Thresh

Nešto što je dugo nedostajalo ekipi RUR-a je trener, a onda se na inicijativu obe strane desila saradnja koja je od prvih trenutaka urodila plodom. Ognjen je iskusni kaster i analitičar League of Legendsa kojem ne fali ingame znanja o funkcionisanju match-upova, koji sada osigurava da je sa strane pika, strategije i taktike RUR-ov pristup meču ispravan.sponsored by:

Ivan “Ingenue” Lazarević

Omiljeni špil / klasa: Freeze mage, stari control warrior

Prvi dodir sa takmičarskim Hearthstoneom imao je u prvoj RUR ligi gde je dogurao do druge grupne faze. Nakon toga je nastavio da igra open cupove. Od značajnijih ostvarenja osvojio je LAN turnir u klubu Valhala u Novom Sadu koji je uz HCT bodove doneo mogućnost da učestvuje na prvim preliminaries takmičenjima.

Kaže da uživa u takmičarskom Heartstoneu, dok igranje u ladderu smatra za “neophodnu muku”. I pored toga, upravo u ladderu ima iza sebe nekoliko sezona sa legend rankom.

 

 

Nikola “Sawovsky” Savić

Omiljeni špil/klasa: Freeze Mage/Control Warrior (nek počivaju u miru)

Kartične igre voli od kad zna za sebe, bio je vicešampion Srbije u “Izvorima Magije”. Hearthstone igra od decembra 2013. godine. Voli spore, grind partije, gde svaka greška može da bude presudna. Na domaćoj Hearthstone sceni je najviše poznat po organizaciji brojnih velikih Hearthstone turnira i liga, čime se uspešno bavi od 2014. godine do današnjih dana.

 

sponsored by:

 


Aleksandar “Bastinian” Jošić

Rasa: Zerg

Rank: Diamond liga

Omiljeni stil igranja: Macro fokusiran

StarCraft 2 je počeo da igra 2014 godine. Zerg rasu je izabrao zbog specifičnog načinja funkcionisanja ove rase. Stil igranja povezuje uvek sa aktuelnom metom u patchu, ali je ljubitelj eksperimentisanja sa strategijama i izmenjenim jedinicama.

sponsored by:

Filip “RUR Homeboy” Savić


Omiljeni likovi:
Alex, Balrog

Fightere igra ceo život, pored Street Fightera igra i Tekken i Mortal Kombat.
Šampion Games.com-a u Beogradu, redovno je prvi u Srbiji na Street Fighter sceni.

 

 

 

Vlada “Cold Heart” Stanković

Omiljeni likovi: Nina Williams, Paul Phoenix

Tekken 7 mu je način života, duže ga je igrao nego neki od nas Kanter, šampion svih turnira hostovanih u Srbiji
Na ieSF-u u Tekkenu 2012. bio je 9.
2014. bio je 4.
2017 bio je u top16.