WoT – Vojna Parada povodom Dana pobede!

WoT – Vojna Parada povodom Dana pobede!

Da nismo uspeli da ureknemo specijal, nismo! Odlični popusti, lake misije sa fantastičnim nagradama, i prelep bonus za prvu pobedu – to bi bio kratki opis onoga što nas očekuje narednih dana, od sutra, petka 6. maja do utorka 10. maja (utorak ne spada u specijal!!). No, da se udubimo i da vidimo šta to tačno nama nudi svet tenkova predstojećeg vikenda – da počnemo od najočiglednijeg:

X5 iskustvo za prvu pobedu dana. Fantastične vesti za grindanje, a i za one tenkove koje neki od nas imaju u garaži ali ne grindaju, već samo “skidaju zvezdice”, ovo će sigurno ubrzati proces lišavanja tih tenkova iz garaže.

Što se popusta i specijalnih ponuda tiče, biće aktivni sledeći:

~15% popusta na sve standardne tier VIII-X tenkove, sem Čehoslovaka (zato što su oni u top of the treeu)
~15% popusta na premium osmice
~30% popusta na premium šestice i sedmice
~50% popusta na tier II-V premium vozila
~50% popusta na opremu
~50% popusta na potrošni materijal (consumables)
~50% popusta na garažne slotove
~Popusti na 3 i 7 dana premium naloga
~Prebacivanje slobodnog iskustva u iskustvo na posadi (kurs: 1 free XP je 10 crew XP)

Prva misija donosi 250 golda i 3 dana premium naloga, po uslovu da pobedite 35 nasumičnih bitaka, ali morate biti u top 10 po baznom iskustvu. Samo jednom po nalogu, na žalost.

I kao šlag na torti imamo misiju koja nam za pet pobeda u nasumičnim bitkama (pod uslovom da smo u top 10 po baznom iskustvu) daje dan premiuma, deset velikih kompleta za popravku, deset automatskih protivpožarnih aparata, i deset velikih kompleta prve pomoći! Samo jednom po nalogu, doduše.

Related Articles