Forced Showdown: Drone Invasion stiže

Forced Showdown: Drone Invasion stiže

Izuzetno popularna akciona igra u trećem licu sa elementima društvenih igara (pre svega mislimo na skupljanje karata i stvaranje najjačeg špila), Forced Showdown, uskoro dobija najnoviji dodatak pod imenom Drone Invasion. 31. jul je datum izlaska a DLC stiže za sve platforme odnosno operativne sisteme – Windows, Linux i OSX.

Drone Invasion predstavlja najveći dodatak igri do sada, koji donosi novu kampanju, protivnike, svet, nove “glavonje”, karte, zadatke i mnogo toga drugog. Settsu je novi karakter, snažni tenk heroj u jakom oklopu koji može da leti i koristi pulsnu pušku sa novom mehanikom korišćenja municije. Tu su 22 nove karte, potom novo okruženje za borbe sa Drone temom, R3-KT kao snažni novi glavonja odnosno finalni protivnik nivoa i još mnogo toga drugog poput 10 novih dronova, 10 novih karata za glavne protivnike, 18 zadataka i mnogo toga drugog.

Kako bi proslavili lansiranje dodatka, BetaDwarf je spustio cenu originalne igre za čak 40% pa je ovo sjajna prilika da se pridružite igračima koji su naslov ocenili kao “izuzetno dobar”.

Više o tome na Steam stranici.

Related Articles