Ragnaros je već “popio” nerf u HotS-u

Ragnaros je već “popio” nerf u HotS-u

Nije prošlo skoro ni nedelju dana, a već je stigao novi patch u Heroes of the Storm. Ovaj patch je, može se reći, dodatak prošlom, pošto su uglavnom izbalansirani neki heroji koji su već imali svoje promene u prošlom patchu. Takođe su popravljeni neki nedostaci kad su u pitanju mape i heroji. Što se tiče toga koji su heroji pretrpeli izmene, imamo dva Assassin i tri Warrior heroja. To su Ragnaros i Zeratul, odnosno Artanis, Diablo i Dehaka.

Ragnaros nam je stigao u prošlom patchu, pa nije ni čudo što ga opet vidimo u ovom. Ono što je novo kod njega je to da su mu sposobnosti malo oslabljene, što uključuje umanjen damage i povećan cooldown na Empower Sulfuras(Q), Living Meteor(W), Molten Core(Trait) i Lawa Wave(R). Takođe je i jedan talenat na Level 1 malo izmenjen. Po rečima Blizzarda, oni će pratiti razvoj Ragnarosa i shodno tome možemo očekivati još promena u budućnosti.

Zeratul ima poboljšanje na talentu Level 7 Wormhole, gde postoji mala pauza pre reaktivacije da ne bi došlo do slučajne aktivacije sposobnosti.

Artanis je dobio još malo na izdržljivosti, pa sada Shield Overload(T) ima povećan Shild Value sa 360 na 375.

Diablu je smanjen Maximum Health, kao i health regeneracija, dok su nerfovani i Bulwark(Q, Level1), Soul Shield(Passive, Level 7) i Hellgate(Active, Level 20), pogotovu što je interakcija između Shadow Charge, Bulwark i Shoul Shield, malo jača nego što bi trebalo.

I na kraju, Dehaka koji je dobio povećanje na Movement Speed sa 1% na 1.5% na Level 1 talentu Enhancend Agility(T).

Listu kompletnih izmena možete videti OVDE, a u razgovor o novom patchu uključite se na Klan RUR forumu

administrator

Related Articles