Hearthstone Legend sistem pretrpeo određene promene

Hearthstone Legend sistem pretrpeo određene promene

Dok smo u jeku priča oko svih novina koje nas očekuju sa dolaskom godine Mamuta, kao i o drastičnim promenama koje će stići za Arena mod, takmičarski nastrojeni Legend igrači su primetili određene upadljive promene na legend ladderu o kojima se nije nigde zvanično govorilo.

Čak se do te mere o ovome nije znalo, da ni sam Din Ajala, jedan od glavnih Hearthstone dizajnera, nije o ovome znao dok nije pitao svoje kolege.

Naime, Legend igrači na visokim pozicijama su primetili da manje-više igraju samo među sobom, odnosno da se praktično nikada ne padaju protiv “dumpster” legend igrača, što je ranije često mogao da bude slučaj, da recimo rank 40 legend igra protiv rank 2400 legend.

Po ovim prikrivenim promenama, biće mnogo teže igračima koji su duboko u niskim delovima legend ladera da na “jeftinu” foru poslednjeg dana uhvate top legend rank.

Kako kaže Din Ajala, ovo tek polako i usputno testiraju, i zato nije bilo još nikakvih zvaničnih najava, jer žele prvo da vide kako će se generalno odrazidi na legend ladder, i pogotovo na takozvani end season rush, kada svi pokušavaju da se dočepaju mesta koja nose bodove.

Ideja je da se nagrade konstantni igrači, a ne oni koji pokušaju da “uhvate krivinu” na putu ka HCT poenima.

Ostaje nam da vidimo šta o ovome kažu profesionalni igrači.

Related Articles