WoT – specijal 6 godina na EU serveru

WoT – specijal 6 godina na EU serveru

Ovog vikenda počinje obeležavanje šest godina od kako je World of tanks počeo na evropskom serveru i u čast toga će biti nekih stvarno dobrih akcija a najbitnije je da će biti x5 iskustva za prvu pobedu dana.

Ono što se malo razlikuje od prvobitne najave jeste da x5 neće biti cele nedelje već će biti podeljeno na dva vikenda 8.-10. aprila i 15.-17. aprila što razvojni tim pravda činjenicom da mnogo više ljudi ima vremena da igra igru vikendom nego preko radne nedelje. Takođe tu je 50% popusta na opremu i kamuflažu, 15% popusta na sve standardne Tier VIII-X tenkove, 15% na Tier VIII premium tenkove i 30% popusta na premium Tier VI i VII tenkove.

Tu su i dve misije, za jednu je dovoljno da se samo ulogujete u igru u ovom periodu i dobijate slot u garaži i 5 personalnih rezervi za 200% iskustva za posadu na 2 sata kao i poseban amblem. Za drugu treba ukupno da skupite 100.000 xp poena i opet dobijate slot u garaži kao i iste rezeve. Ove misije traju od 8. do 12. aprila ujutru. Računaju se samo partije u kojima ste među prvih 10 po iskustvu.

Na kraju dosta Tier VIII premium tenkova je na specijalnim akcijama gde po standardnoj ceni dobijate još i 2.500 zlata kao i 15 personalnih misija x5 za pobedu. Tu je i povratak Lorr 40t tenka, ovoga puta kao Tier VIII premium srednjaka i sa novom kamuflažom pa i njega možete kupiti a interesantno je primetiti da je ovo prvi Tier VIII premium tenk sa autoloaderom što znači da pravi dosta štete a samim tim i kredita.

Related Articles