ESL One Cologne: Janko Paunović i Friberg za istim stolom!

ESL One Cologne: Janko Paunović i Friberg za istim stolom!

ESL je objavio listu komentatora i analitičara za sledeći ESL turnir koji se održava u Kelnu. Kao specijalni gost, za analitičkim stolom pridružiće se i doskorašnji igrač NIPa – Adam “friberg” Frajberg! 

Naravno, turnir bi bio dosadan bez fantastičnih analiza i sarkastičnih šala Janka “ynk” Paunovića. Bez sumnje, Janko je trenutno najpoznatiji Srbin na CS:GO esports sceni. Mnogi ga vole zbog detaljnih analiza bitnih rundi, a i zbog svojih mini-skečeva koje ima s vremena na vreme. Drugi ga, pak, kritikuju zbog svog ruskog naglaska i dosadnog glasa. Njemu će, pored kralja banane, za stolom pomoći bivši kapiten australijskog Renegadesa – Čed “SPUNJ” Burčil. Sa komentatorske strane, imamo ikonične parove: Anders-Semmler, HenryG-Sadokist i Moses-Pansy.

Podsetimo, gost ovog turnira, Friberg, nedavno je napustio Ninjas In Pyjamas sa kojima je bio dugi niz godina. Pre samo dva meseca, održao se prvi cs_summit turnir, gde smo mogli čuti njegovo duboko razumevanje igre. On se tada oprobao kao komentator-analitičar, zbog opuštenijeg tipa turnira. Gledaocima su se sviđale njegove analize, tako da se sada raduju njegovom ponovnom susretu sa analitičkim mikrofonom. Naravno, pored Frajberga, skoro svi igrači i ekipe dobile su priliku da komentarišu svoje kolege i analiziraju njihove postupke.

Related Articles