Nova Hearthstone ekspanzija je Cenarion Circle?

Nova Hearthstone ekspanzija je Cenarion Circle?

Ah, to dobro staro doba godine neposredno pred najavu nove Hearthstone ekspanzije, kada se ceo Reddit bavi detektivskim poslom u pokušaju da otkrije šta je tema/lokacija nove ekspanzije, pre nego što sama ekspanzija bude najavljena.

Ono što sada jedino imamo kao “siguran” dokaz jeste tizer art prilikom najave godine Gavrana, koji možete videti ispod:

Dakle, prva nova ekspanzija gotovo sigurno ima neke veze sa prirodom i Druidima, i to je ono što možemo da očekujemo, pogotovo kada znamo da nam dolazi i novi heroj za Druida, drajada Lunara.

Neke od pretpostavki su da će to biti Moonglade ili Emerald Dream, ali sada imamo i konkretan trag šta je nova ekspanzija – ona će se verovatno zvati Cenarion Circle.

Ovo je otkriveno na sada gotovo već tradicionalan način, preko GoDaddy domena registrovanog najverovatnije za Blizzard. Ovoga puta u pitanju je domen www.cenarioncircle.com, koji je modifikovan poslednju put u novembru. Dakle, još jednom nešto što se poklapa sa temom Druida i verujemo da ćemo najavu nove ekspanzije imati već ovog utorka.

Cenarion Circle je red Druida koji čuva običaje i načine druidizma, ali ujedno predstavlja i glavno “telo” koje pravi smernice i odluke unutar Druida. Ukoliko vas zanima više priče o ovom redu, možete pročitati na ovom linku.

Ukoliko vas zanima ceo Reddit thread o ovoj diskusiji, posetite ovaj link.

 

Related Articles