Witcher i Soul Calibur VI ukrštaju sablje: Geralt se priključuje postavi

Witcher i Soul Calibur VI ukrštaju sablje: Geralt se priključuje postavi

Soul Calibur serijal je osim po svom borilačkom sistemu gde tradicionalne tabačine dobijaju oružja poznat i po iznenađenjima kada su likovi u pitanju. U prošlosti, Namco je sarađivao sa brojnim studijima te smo tokom godine mogli da vidimo likove iz gostujućih serijala kao što su Link, Heihachi, Spawn, Yoda, Darth Vader, a u prethodnom naslovu i Ezia iz Assassins Creed serijala.

Namco očigledno ima velike planove za ovu igru te su stoga morali da fanovima prirede veliko iznenađenje, i po našem mišljenu, uspeli su u tome u potpunosti najavom Geralta iz The Witcher serijala. Geralt je protagonista Witcher serijala koji je započeo u vidu knjiga da bi stekao planetarnu popularnost serijalom video igara studija CD Projekt Red odakle i potiče dizajn Geralta kakvim ga danas znamo.

U trejleru je prikazana Geraltova prepoznatljiva umešnost sa mačem kao i alhemijske sposobnosti gde napada protivnike tako što ih označi magičnim znakom.

Takođe, za razliku od prethodnih igara u serijalu, Geralt će biti dostupan na svim platformama, odnosno za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Geralta ćemo imati priliku da isprobamo u novom ruhu kasnije ove godine, kada Soul Calibur VI izlazi.

Izvor: Eventhubs

Related Articles