Deadman’s Stand – novi PvE sadržaj stiže u Heroes of the Storm

Deadman’s Stand – novi PvE sadržaj stiže u Heroes of the Storm

Heroes of the Storm igrači između ostalog obožavaju ovu igru zato što im omogućava da ispune svoju fantaziju da se igraju i bore sa svojim omiljenim herojima i negativcima koje je Blizzardov svet iznedrio proteklih 25 i više godina.

Mogućnost da se zajedno ili jedan protiv drugog bore Diablo i Arthas, Kerrigan i Sylvanas, Zeratul i Maiev, je nešto što uzbuđuje do neba svakog pravog Blizzard nerda, u koje spadamo i mi.

Zato nas i ne čudi što je PvE HotS sadržaj, kada se prvi put pojavio u vidu Escape from Braxis, bio tako popularan među svim igračima, jer je nudio sirovu i originalnu zabavu, i smatramo da HotS ima puno potencijala da proširi svoj PvE sadržaj, pa možda čak i u vidu neke kampanje sa pričom.

Danas nam stiže novi PvE Brawl, opet sa StarCraft temom, jer je dvadesetogodišnjica StarCrafta. Ovoga puta u duhu dobrih starih RTS misija, gde moramo da izdržimo nalete talasa neprijatelja dok nam ne dođe pomoć.  Mira Han, koja nam inače stiže kao announcer u HotS sa ovom zakrpom, će nas ovde spasiti tako što će popraviti Core i odatle emitovati Psi Disruptor koji će pobiti sve Zergove koji nas napadaju. Ali, dok ona to sređuje, mi moramo da se odbranimo kako znamo i umemo od Zergova i Zerg bosseva, odnoso Zerg heroja iz HotS-a.

Ovoga puta je izbor Heroja ograničen i sastoji se od sledećih:

  • Warrior: Artanis, Arthas, Blaze, Garrosh, Rexxar, Sonya, Varian, Zarya
  • Support: Brightwing, Li Li, Lt. Morales, Lucio, Tassadar, Rehgar, Uther
  • Specialist: Azmodan, Gazlowe, Sgt. Hammer, Nazeebo, Probius, Xul
  • Assassin: Falstad, Greymane, Gul’dan, Illidan, Jaina, Junkrat, Kael’thas, Kel’Thuzad, Raynor, Thrall, Valla, Zul’jin

Novi Brawl zvuči neverovatno zabavano, i stiže nam u petak ujutru po našem vremenu, zajedno sa još gomilom stvari koje će slaviti StarCraft, a mali uvid u sve to pogledajte ispod, a više detalja pročitajte na ovom linku.

Related Articles