I ESPN želi deo Fortnite kolača

I ESPN želi deo Fortnite kolača

I popularna televizijska kuća čija je specijalnost sport, ESPN, želi da ugrabi deo kolača sve popularnije multiplejer igre – Fortnite: Battle Royale.

Kako Polygon javlja, ESPN je na Twitteru nakon pobede Villanova Wildcatsa nad Kansas Jayhawks u košarkaškom meču objavio tvit napravljen u Fortnite stilu sa izgrađenim slovima – K,U i V – od kojih je nakon eksplozije ostalo samo slovo V, koje predstavlja tim Villanovu, sa “Victory Royale” porukom.  Uz video, došao je i tekst da su u meču padale trojke kao paketi sa zalihama, što znamo da nije tačno.

Fortnite je doveo veliku promenu na tržištu video igara, pošto su do sada izdavači igara tražili druge vidove zabave za pomoć i koristili ih za povećanje popularnosti, a sada je situacija obrnuta i svi žele da iskoriste Fortnite kako bi postali popularniji. Uzmimo za primer jutjubere koji u svojoj karijeri nisu imali, ili su imali jako malo veze sa video igrama, kao što braće Pol, Ricegum i ostali njima slični.

Reakcija fanova igre je bila suprotna od one koju su iz ESPN-a očekivali, zato što je većina počela da im se ruga i da ih predstavljaju kao “matorce”.

Šta vi mislite?

Related Articles