Borrowed Decks – delite špilove sa vašim prijateljima u Hearthstoneu!

Borrowed Decks – delite špilove sa vašim prijateljima u Hearthstoneu!

Sinoć su nam Ben Brode i Day9 pokazali sve preostale nove karte iz nadolazeće The Witchwood ekspanzije, i videli smo jako puno toga uzbudljivog. Ali, i pored svih novih karata, slavu je sinoć ukrala jedna potpuno nova funkcionalnost koja nam stiže u Hearthstone sa novom ekspanzijom – Borrowed Decks!

Naime, počev od sledećeg patcha, možete da napravite špil u vašoj kolekciji i “pozajmite” ga prijatelju kako bi igrali jedan protiv drugog! Ne možemo rečima dovoljno opisati koliko je ovo zaista fenomenalna funkcija koju, sigurni smo, niko nije očekivao. Ne samo što će ovo omogućiti da igrate sa prijateljima koji nemaju puno karata, već će olakšati i testiranje špilova igračima i generalno učiniti igranje sa prijateljima mnogo, mnogo zanimljivijim i zabavnijim.

Naglašavamo da ova funkacija radi samo u prijateljskom duelu, odnosno špil možete pozajmiti vašem prijatelju samo kada igra partiju protiv vas, ali je svejedno u pitanju jedna od najboljih novina koja stiže u Hearthstone ikada, i verujemo da su mnogi od vas oduševljeni baš kao i mi.

 

Related Articles